Vilka är vi egentligen..?

Vi är idag 14 medlemmar, varav en permitterad, men det gör ingenting. Han får vara med ändå. Vi turas om från år till år att ha lite olika befattningar. Om man sköter sig och trivs med sin befattning får man sitta kvar till nästa år. Under klubbens dryga 40 åriga historia har ingen suttit kvar till nästa år… Nog om det, det här är vi:

David

David är klubbens 39årige brödtransportör. Han är intresserad av skogspromenader och ensamchartrade bussturer. Hans bästa egenskap är att han är stark som en bjärv. Sämsta är att han är morgontrött. David dricker helst sprit och hans moderklubb är Pågens.

 

 

Emanuel, 37 år, är klubbens enda spansktalande. Han är intresserad av havet. Hans bästa egenskap är att han kan kröka till så det sjunger i golvet. Sämsta är att hans backhand. Emanuel  dricker helst 2 öl och en whiskey. Hans moderklubb är Quito Juniors.

Se permite Emanuel y 37 años de viejo. Él está interesado en el mar. Su mejor lado es que él puede conseguir realy borracho, pues canta en el piso. Su sida peor es su revés. Emanuel bebe la cerveza 2 y un whisky. Su club de la madre es Quito Juniors.

 

 

 

 

Emanuel